VINKURS SØKNADSSKJEMA STUDENTNETT
   
 
 
 

Våre Partnere
 
Beverage Academy er tilknyttet utvalgte partnere som står for høy kvalitet. Våre partnere er:
 

Norsk Kaffeinformasjon er en faglig uavhengig instans for fremme av kaffe som produkt og med høy varekvalitet som sitt uttalte hovedmål. Norsk Kaffeinformasjon er et av landets eldste opplysningskontorer innenfor næringsmidler, og har et internasjonalt renommé for sitt faglige arbeid. Beverage Academy og Norsk Kaffeinformasjon samarbeider om å gi høy varefaglig kompetanse innenfor emnet kaffe, og for at skolens studenter skal representere og fremme høy kvalitet på det som tilbys i serverings- og drikkevarebransjen.
 

KIT står for Kunnskap, Inspirasjon og Trygghet. KIT-akademiet er tilbyder av et bredt utvalg kurs til serveringsbransjen. Formålet med kursene er å gjøre deltakeren rustet til å møte de nye kravene som stilles til serveringsmarkedet, og gi inspirasjon innenfor nye trender. KIT-akademiet tilbyr Beverage Academy's sommelierutdanning, der samlingene gjennomføres på KIT-akademiets flotte kurssenter på Kalbakken.
 

Egge Gård er en av Norges største kvalitetsprodusenter av frukt og foredlet frukt. Gården ligger i Lier, og er derfor gunstig mål for Beverage Academy's produsentbesøk for å se produksjon av cider og musserende vin etter klassisk metode, dessertvin, brennevinsdestillasjon og fatlagring, samt produksjon av alkoholsvak og alkoholfri drikk. På skolens faste utflukter vises vi rundt av 11.-generasjons eier, Marius Egge, og smaker Egge Gårds produkter opp mot tilsvarende norske og internasjonale varemerker, veiledet av Halvor Heuch.
 

YouWish selger opplevelsesgaver innenfor mange kategorier. I overflodssamfunnet er en morsom eller koselig opplevelse ofte en bedre idé enn å kjøpe en gjenstand som bare blir liggende i en skuff. Beverage Academy og YouWish samarbeider om vinkurs der man kombinerer opplevelser med læring, slik at deltakerne alltid får en nyttig tilleggsverdi ut over en hyggelig smaksopplevelse.
 

 
Beverage Academy har valgt å ikke ha noen sponsorer innenfor import og salg av vin, øl, brennevin og kaffe. Det er svært viktig for oss at skolen ikke skal være, eller kunne oppfattes som, talerør for enkelte varemerker eller leverandører.

 
 
 
 
 
 

Uranienborgveien 13
0351 Oslo
Telefon: 22 57 12 00
         
FØLG OSS