Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 studiepoeng, dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen kan gjennomføres på ½ eller 1 år.
At teorien undervises via web-tv-forelesninger gir deg en rekke fordeler:
|
Undervisning
Undervisningsformen er forelesninger på web-TV med interaktive øvingsoppgaver, og samlinger ved Beverage Academy i Oslo. Dette gir en god blanding av teori, egenaktivitet, smaking og praktiske øvelser.
Du får undervisning med et knippe lærere som er blant Norges dyktigste innenfor sine fagfelt, med den meget erfarne vinlæreren Cathinca Dege i spissen.
Mat og vin/brennevin
I tillegg til et stort antall vinsmakinger ved skolen gjennomfører vi kurs i mat og drikkekombinasjoner med sommelier-norgesmester Simon Zimmermann, der det meste innen smakskombinasjoner innenfor gourmetkunsten blir prøvd ut. Du får også kurs i norsk tradisjonsmat og akevitt med Halvor Heuch.