Studiestart: Januar 2025
Opptakskrav: Ingen
Studieavgift: Kr 24.900,-
Søknad: Til søknadsskjema

Samlinger
  • Samling 1: 10.-11. februar
  • Samling 2: 17.-18. mars
  • Samling 3: 28.-29. april
  • Eksamen: 12. mai

Samlingene inneholder mye sensorisk trening.
Eksamen inneholder en sensorisk og teoretisk prøve.

Lærere:
Steinar Jensen


 
Vår brennevinslærer Steinar Jensen har arbeidet med brennevin og bartending hele sin karriere, som world ambassador for Bacardi og kursforeleser i Diageo-konsernet, som barsjef og bartender for noen av Norges mest kjente barer og ved en rekke større events. Steinar er en fremstående personlighet i det norske bar- og brennevinsmiljøet, og har figurert i alt fra fagartikler til sceneshow. Han er fagutdannet Spirits Educator fra WSET.
 

Johan Bergström

 
Vår brennevinslærer Johan Bergström har bred erfaring innenfor bartenderyrket, fra flere ulike barkonsepter, bar management og konseptutvikling. De senere årene har han viet mye av sin tid til foredrag og undervisning, og jobber parallelt med dette som brand manager i brennevinsgrossisten Spivi. Johan har vunnet en rekke priser, blant annet ved å lage landets beste akevitt-drink, og ikke minst som Skandinavias og Europas beste bartender.