VINKURS SØKNADSSKJEMA STUDENTNETT
   
 
 
 

Våre Partnere
 
Beverage Academy er tilknyttet utvalgte partnere, som står for høy kvalitet. Våre partnere er:
 

Statholdergaarden har helt siden starten vært en av Norges beste restauranter, og er eid og drevet av mesterkokken Bent Stiansen, vinner av Bocuse D'Or i 1993. Statholdergaarden har 1 Michelin-stjerne. Beverage Academy og Statholdergaarden samarbeider for fremme av de beste mat- og vinkombinasjonene og høyt faglig nivå innenfor dette emnet blant våre fremtidige sommelierer.
 

Norsk Kaffeinformasjon er en faglig uavhengig instans for fremme av kaffe som produkt og med høy varekvalitet som sitt uttalte hovedmål. Norsk Kaffeinformasjon er et av landets eldste opplysningskontorer innenfor næringsmidler, og har et internasjonalt renommé for sitt faglige arbeid. Beverage Academy og Norsk Kaffeinformasjon samarbeider om å gi høy varefaglig kompetanse innenfor emnet kaffe, og for at skolens studenter skal representere og fremme høy kvalitet på det som tilbys i serverings- og drikkevarebransjen.
 

YouWish selger opplevelsesgaver innenfor mange kategorier. I overflodssamfunnet er en morsom eller koselig opplevelse ofte en bedre idé enn å kjøpe en gjenstand som bare blir liggende i en skuff. Beverage Academy og YouWish samarbeider om vinkurs der man kombinerer opplevelser med læring, slik at deltakerne alltid får en nyttig tilleggsverdi ut over en hyggelig smaksopplevelse.
 

Amphora er en kursarrangør og turoperatør for vinreiser, og ledes av to av Beverage Academys beste vinlærere, Cathinca Dege og Mai Tjemsland. Vi kan derfor med stor overbevisning anbefale Amphora på grunnlag av høy vinkompetanse og utstrakt reiseerfaring til alle vinregioner av betydning.
 

WOSA er en organisasjon som skal fremme og promotere Sør-Afrikansk vin i verden. Beverage Academy har utvalgt Sør-Afrika som praksisland for våre diplomstudenter av følgende årsaker: Landet er engelskspråklig, ligger i samme tidssone som oss, og har innhøstingstid når det er den ”stille perioden” i serveringsbransjen her hjemme. I tillegg er Cape-regionen et meget flott område, med høy standard på vingårdene. Beverage Academy og WOSA samarbeider om studentenes praksisopplegg og fellesaktiviteter ved ankomsten i Sør-Afrika.

 
Beverage Academy har valgt å ikke ha noen partnere innenfor import og salg av vin, øl, brennevin og kaffe. Det er svært viktig for oss at skolen ikke skal være, eller kunne oppfattes som, talerør for enkelte varemerker eller leverandører.

 
 
 
 
 
 

Hedmarksgata 15
0658 Oslo
Telefon: 22 57 12 00
         
FØLG OSS