Fagskolepoeng: 30
 
Studiestart: Når du vil
 
Opptakskrav:
Bestått videregående skole eller 5 års realkompetanse
 
Studieavgift: Kr 42.900,-
 
Finansiering i Lånekassen:
Maksimalt beløp uten forsørger- og reisetillegg er kr 85 273,- hvorav inntil
kr 21 268,- er stipend.
 
Søknad:
Til søknadsskjema


Samlinger høsten 2018
 
Samlinger på lørdag/søndag:
 
Samlinger på mandag/tirsdag:
 
Eksamen:
Samlinger våren 2019
 
Samlinger på lørdag/søndag:
 
Samlinger på mandag/tirsdag:
 
Eksamen:

Hovedlærer:
Cathinca Dege


 
Vår vinlærer Cathinca Dege er utdannet ved Hotellfagskolen i Lausanne og innehar i tillegg WSET Diploma. Hun har i en årrekke vært tilknyttet vinprodusenter over hele verden gjennom sitt arbeid i vinbransjen, og er sertifisert av Bureau Interprofessionnel des Vins de Bourgogne. I tillegg til lang erfaring som restaurantsjef er hun Sommelier og tidligere norgesmester i vinsmaking.

 
Sommelier-instruktør:
Simon Zimmermann


 
Simon Zimmermann er regjerende norgesmester i sommelierfaget. Han har bakgrunn som kjellermester ved Lysebu, og er i dag kjellermester ved restauranten Happolati. Simon har vunnet det meste innen sommelierkonkurranser i Norge og Norden. Han ble Young Sommelier i 2010, norsk mester i 2015 og 2017, og nordisk mester i 2013, og er fremdeles på vinkelnerlandslaget.