Omfang:
1 årsenhet, normert tid 2 år (50% fremdrift)
 
Fagskolepoeng:
Sommelierdelen av utdanningen gir 30 fagskolepoeng
 
Studiestart:
Når du vil
 
Opptakskrav:
Bestått videregående skole eller 5 års realkompetanse
 
Studieavgift:
Kr 46 300,- pr år, totalt kr 92 600,-
 
Finansiering i Lånekassen:
Maksimalt beløp uten forsørger- og reisetillegg er kr 85 273,- hvorav inntil
kr 21 268,- er stipend.
 
Søknad:
Til søknadsskjema


Samlinger

Du skal igjennom 14 samlinger av 2-3 dagers varighet i løpet av utdanningen, inkludert eksamen. Hva du skal delta på når avhenger av din valgte startdato og fremdrift. Ta kontakt for mer informasjon.

 
Lærere:

Cathinca Dege: Vin
Simon Zimmermann: Sommelier
Amund Polden Arnesen: Øl
Halvor Heuch: Brennevin
Steinar Jensen: Brennevin og bartender
Johan Bergström: Brennevin og bartender
Marit Lynes: Kaffe
Bjørn Grydeland: Kaffe
Ole Sønstebø: Kaffe